Kişiselleştirilen kredi kartı geldi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 03 Şubat 2006 14:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Garanti Bankası, esnek özelliklere sahip yeni kredi kartı Flexi Card'ı kullanıma sundu. Flexi Card'ın, bonus, taksit, kampanya ve faiz gibi özellikleri kişiselleştirilebiliyor. Garanti Bankası, esnek özelliklere sahip yeni kredi kartı Flexi Card'ı kullanıma sundu. Flexi Card'ın, bonus, taksit, kampanya ve faiz gibi özellikleri, kullanıcının harcama ve ödeme alışkanlıklarına göre kişiselleştirilebilecek.

Yeni kredi kartının tanıtımı nedeniyle düzenlenen toplantıda konuşan Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen, Bonus Card'ın yaklaşık 5 milyon kullanıcısı olduğunu, müşterilerin Bonus Card'larını kullanarak 330 milyon YTL bonus kazandığını, 350 bin Shop & Miles kullanıcısına yaptıkları alışveriş karşılığında da 13 milyarı aşkın mil verdiklerini bildirdi.

Kredi kartlarında toplam pazar paylarının 5 yıl içinde 3 katına çıkarak yüzde 22'ye ulaştığını belirten Özen, Flexi Card ile müşteri memnuniyeti anlayışlarını bir adım daha ileri götüreceklerini ve müşterilerin, ihtiyaçlarına uygun olarak kartının özelliklerini kendilerinin belirleyebileceği olağanüstü bir esnekliğe ulaştıklarını söyledi.

Özen, herkesin gelir-gider dengesini gözetmesi ve bütçe yapması gerektiğini ifade ederek, ''Kredi kullanırken, ödemelerini yaparken kendisi için en avantajlı olanı seçmeli'' dedi.

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Özen, başka banka müşterilerinin de Flexi Card almasını istediklerini, bunun çok iyi bir ürün olduğunu söyledi. Özen, toplam banka gelirleri içinde kredi kartı gelirlerinin bu yılki bütçede yüzde 25-26 olarak yer alacağını bildirdi.

-FAİZİN ALT SINIRI YÜZDE 3,45-

Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Mehmet Sezgin de, son 1 yıldır farklı birşey yapılıp yapılamayacağına baktıklarını ifade ederek, ''Daha fazla geliştirebileceğimiz birşey yoktu. Bunu müşteriler yapabilirdi. Dünya da kişiselleştirmeye gidiyor'' diye konuştu.

Flexi Card'da faizin alt sınırının yüzde 3,45, üst sınırın ise 5,95 olduğunu, kart ücretinin ise 5-75 YTL arasında değiştiğini bildirdi.

Sezgin, şu andaki kredi kartı sayılarının 5 milyon 62 bin adet olduğunu belirterek, ''En az toplam kart tabanımızın yüzde 10'una ulaşan bir kesime bu kartımızdan verebiliriz diye düşünüyoruz. Kart tabanımızın önümüzdeki 2-3 yıl içinde 5 milyondan 6-6,5 milyonlara gideceğini düşünürseniz 500 bin-750 bin-1 milyona kadar gidebilecek bir müşteri kesiminden bahsediyoruz'' diye konuştu.

Dünyada bütün bu özellikleri üst üste koyan başka bir kredi kartı örneği olmadığını, Flexi Card'ın yatırım maliyetinin 3,5-4 milyon dolara çıktığını bildirdi. Sezgin, isteyenlerin kredi kartının üzerinde çektikleri resimleri de kullanabileceğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber